Характеристики збройного масла.

- 2021-09-04-

Основним компонентом збройового масла, як правило, є полінітрокремній, який, як правило, не є шкідливим для людського організму. Насправді, збройне масло також є звичайним мастилом з деякими мінералами, які можуть грати роль очищення, наприклад, технічне масло CLP. Масло для обслуговування серії CLP-ME засноване на синтетичному маслі та виготовлено шляхом додавання різноманітних синтетичних формул. Він зберігає традиційну нетоксичну, м'яку текстуру, нейтральний, захист навколишнього середовища та інші функції, і не зашкодить здоров'ю користувачів;

З іншого боку, коли зброя стріляє, це може збільшити змащувальну здатність і зменшити знос деталей. Його унікальна властивість видаляти пісок значно знижує кількість невдач при стрільбі. Оскільки практичний CLP-4ME має кращу термостійкість, стійкість до дренажу та змащування, ніж вироби із загального мінерального масла, а також відмінну стійкість до іржі (більше 1200 годин випробування на вологість), деякі країни використовують його для бойової готовності. Архів.

Зброї покриті більшою кількістю масла, що не тільки незручно у використанні, але й схильне до проблем. У холодних регіонах, оскільки температура зазвичай низька, в’язкість масла стає більше, що буде тягнути «приховані ніжки» рухомих частин пістолета, і він буде схильний до виходу з ладу при стрільбі. Якщо він знаходиться в районах із сильними піщаними бурями, збройного масла буде нанесено занадто багато, а корпус зброї забрудниться піском та ґрунтом, що призведе до раннього зносу рухомих частин. Незважаючи на те, що нинішнє збройове масло більше не замерзає і не замерзає, як попереднє, вам все одно потрібно бути особливо обережним під час його використання і ніколи не дозволяти йому торкатися спускового гачка пістолета з затвором. Хороший тригер зазвичай має дуже точний виробничий процес, і навіть невелика стороння речовина може зробити його непрацездатним.